Bezorgen

Bij Smeg Outlet Amsterdam heeft u de keuze uit ophalen, bezorgen of bezorgen en aansluiten van uw bestelling. Grote en zware producten zoals bijv. koelkasten, fornuizen en vaatwasser worden bezorgd door onze witgoed vervoerder, kleinere pakketten als afzuigkappen, grillplaten en koolstoffilters door PostNL. Bestellingen worden altijd door ons nagebeld om een bezorgafspraak te plannen, dit kan vaak al 2 werkdagen nadat wij uw bestelling hebben ontvangen. Hieronder leggen wij u graag uit wat u van ons kunt verwachten.

 

Afhalen
Alle producten op de website zijn af te halen in de winkel. Echter een groot gedeelte van onze voorraad slaan wij extern op, het kan dus zijn dat het enkele dagen duurt voordat u uw bestelling kunt afhalen op ons adres:

Smeg Outlet Amsterdam
Hoofddorpplein 31
1059 CW Amsterdam
020 752 72 77

Indien er een bestelling plaats vindt staat deze binnen drie werkdagen bij ons klaar, mits deze op voorraad is uiteraard.

 

Standaard bezorging 1 mans.
De naam zegt het al, een bezorger komt op een met u afgesproken dag langs om uw Smeg product af te leveren, vaak bieden wij dit gratis aan maar bij sommige producten reken we hier €49,- extra voor, dit staat per artikel vermeld. De bezorger zal uw bestelling tot aan de voordeur bezorgen op de begane grond of etage met lift. Indien uw toegang vrij toegankelijk is zal de transporteur uw bestelling binnen zetten net over de eerste drempel, dit mag ook achterom als u een brede ingang hebt naar de tuin. Verpakkingen worden standaard niet meegenomen.  Let op! U dient zelf zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in uw woning.

 

Bezorgen en aansluiten.

Naast het bezorgen van uw bestelling kunnen wij deze ook vaak voor u aansluiten. Bij deze service wordt het product op zijn  plek gezet door twee personen waarvan 1 een gecertificeerd monteur.  De extra kosten hiervoor zijn €89,- wanneer het om een gratis bezorgd artikel gaat anders is het €139,- voor bezorgen en installeren. Voor dit bedrag zijn de bezorgers 30 minuten beschikbaar vanaf het moment dat ze aanbellen, na 30 minuten wordt er per 10 minuten €15,00 in rekening gebracht. Bij deze service is het vaak ook mogelijk om het omhoog te bezorgen.  De verpakking  nemen wij dan ook weer mee.

 

LET OP!!! Bij sommige producten is deze extra service niet mogelijk door formaat en/of gewicht.  De volgende producten bezorgen wij niet via de trap omhoog of omlaag: fornuizen breder dan 70cm en koelkasten breder dan 60cm en de fab32 retro koelkasten. Houd er rekening mee dat Smeg Outlet Amsterdam niet kan inschatten of de doorgangen (trapgat, deur etc.) van uw huis het toelaten het product op de gewenste plek te krijgen.

Let op! U dient zelf zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in uw woning.

 

Bezorgen op etage.

Standaard bezorgingen worden alleen op de begane grond geleverd of op etage indien er een lift aanwezig is. Toch is het vaak mogelijk om uw bestelling omhoog te bezorgen t/m de 3e etage en vaak kunnen we uw bestelling meteen aansluiten, de extra kosten hiervoor zijn €89,- en €139,- wanneer het om een product gaat die niet gratis geleverd wordt. Voor dit bedrag zijn de bezorgers 30 minuten beschikbaar vanaf het moment dat ze aanbellen, na 30 minuten wordt er per 10 minuten €15,00 in rekening gebracht. Bij deze service wordt uw product tot in bijv. de keuken bezorgd door twee personen . 

Wanneer het product niet over de trap past kunnen wij ook een verhuislift inhuren alleen deze service kunnen we helaas niet in heel Nederland aanbieden . Voor alle mogelijkheden kunt u ons bellen 020-7527277 of mailen info@smegoutletamsterdam.nl

LET OP!!! Bij sommige producten is deze extra service niet mogelijk door formaat en/of gewicht.  De volgende producten bezorgen wij niet via de trap omhoog of omlaag: fornuizen breder dan 70cm en koelkasten breder dan 60cm en de fab32 retro koelkasten. Houd er rekening mee dat Smeg Outlet Amsterdam niet kan inschatten of de doorgangen (trapgat, deur etc.) van uw huis het toelaten het product op de gewenste plek te krijgen.

Let op! U dient zelf zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in uw woning.

 

Bezorgafspraak annuleren

U kunt de bezorgdafspraak uiterlijk 3 werkdagen voor de afgesproken datum verzetten. Mocht u het te laat aan ons melden kunnen we eventueel gemaakte bezorgkosten a €49,- voor een tweede levering  doorberekenen.

 

Leveringsgebieden bezorgen in het buitenland

Ons leveringsgebied is binnen Nederland. Toch zijn er een aantal producten welke wij, soms tegen een meerprijs, kunnen leveren in het buitenland. Wij raden u aan eerst een email te sturen: info@smegoutletamsterdam.nl voordat u een order plaats.

Let op: De meeste gasproducten zijn alleen geschikt voor de Nederlandse gasdruk!

 

  

© 2012 - 2022 Smeg Outlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel